Suport sticle de vin, rafturi…

www.untothislast.co.uk

Suport sticle vin
Suport sticle vin

Acest support de sticle de vin poate fi realizat din placaj decupat cu echipamentul laser. Modelul este interesant si de effect si poate fi foarte simplu folosit ca un obiect pentru decoratiuni interioare. Se gasesc mai multe variante, cu mai multe sau mai putine detalii, dar va vom lasa pe dumneavoastra sa le cautati.

Tot la fel de simplu este si acest raft pliabil:

raft taiat laser
raft taiat laser
raft pliat
raft pliat
 1. daca imi amintesc eu bine placajul asta e decupat pe router cnc, pe laser ar costa o gramada de bani:) daca ai preturi comparative cu cnc as taia si eu la tine niste corian si plywood pe laser:)

 2. Nu inteleg exact de unde va amintiti ca e decupat cu un CNC mecanic, si nu cu unul laser, dar – dati ati mai vazut astfel de lucrari – va puteti da seama si dupa conturul muchiilor taiate. Pretul unei decupari cu laser, in functie de puterea acestuia si de grosimea materialului, poate fi mai ieftin decat decuparea cu CNC mecanic, si in mod sigur mult mai precis nefiind nevoie de prelucrari mecanice ulterioare.
  Pe site-ul nostru aveti pasii pe care ii puteti urma pentru a plasa o comanda pentru care sa facem evaluarea pretului, dar puteti trimite fisierul (.cdr, .eps..) si prin e-mail si va facem evaluarea costurilor (nu uitati sa comunicati datele despre material).

 3. 🙂 unto this last din anglia, au cnc router si poti s si vezi cand iti taie piesele:)

  nu mai folosi pronumele de politete in exprimare, pe net se poarta persoana intaia singular:)

  multumesc de informatie mi-ar placea sa colaboram, mult succes in continuare in ceea ce faci

 4. Si in Iasi va putem arata cum se taie piesele 🙂
  Daca „se poarta pe net” nu inseamna ca e si obligatoriu, si putina politete inca nu-i strica nimanui 🙂

  Multumesc de comentariu si te astept oricand pe blog. Ca sa vezi cu ce ne mai distram, poti vizita gravez.ro sau fotogravura.ro

 5. salut,
  am si eu de taiat in placaj de 4mm cateva piese destul de micute, ma poti ajuta?

  multumesc mult

 6. Bineinteles – ne trebuie o macheta in format vectorial – de preferat .cdr sau .eps – si putem face o estimare a costurilor.

 7. Buna seara! Raftul ala de CD-uri pliabil e genial. Aveti cumva idee cat cantareste? Ma bate gandul sa comand doua la Londra. Multumesc!

 8. Greutatea este in functie de materialul din care este facut (lemn, plexiglass, carton, spuma…) si in functie de dimensiune.
  PS: bineinteles ca putem face si noi asa ceva, si transportul e mai ieftin in tara 🙂

 9. Buna seara! Faceti si scaune ca pe site-ul din UK? De ex. cel ondulat, primul din stanga sus de pe site-ul lor? Daca da, cat ar costa? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *