10
dec.

Doi (2) ani de activitate

   Scris de: admin   in Fotogravura, Gravura laser

Da, au trecut doi ani  – in mare parte de pionierat si de experimente – dar si de satisfactii atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii ( pentru cea mare parte, speram).

Cum am sarbatorit – prin munca, bineinteles 😉 Am ales sa le prezentam si altora o parte din realizarile noastre, si sa incercam sa le stimulam imaginatia pentru a ne impulsiona si pe noi sa ne depasim limitele.  Am realizat un stand de prezentare in ERA Shopping Center Iasi, intre 27-29.11.2009, unde am prezentat cateva exemple reprezentative, am avut promotii, concursuri si tombola.

Le multumim tuturor celor care ne-au vizitat, si ii felicitam pe cei care au castigat la tombola noastra.

Per total a fost frumos, chiar daca relativ obositor (PS. e interesant sa montezi si sa demontezi un stand noaptea 😉  ) – aprecierile unora dintre vizitatori ne-au facut sa credem ca suntem pe calea cea buna, chiar daca putin franata de „criza” ce ne inconjoara.

Cateva imagini pentru cei ce n-au reusit sa ajunga:

p1250379

stand ERA gravez.ro
stand ERA gravez.ro
insula Era center 2 ani de gravez.ro
insula Era center 2 ani de gravez.ro

Tags: , , ,

Acest articol a fost adaugat joi, 10 decembrie 2009 la 22:16 si este inclus in categoriile Fotogravura, Gravura laser. Puteti ramane la curent cu urmatoare discutii/comentarii pe aceasta tema prin feed-ul RSS 2.0. Puteti lasa un raspuns, sau trackback de pe site-ul dumneavoastra.

Lasati un raspuns

Nume (*)
Email (nu va fi facut public) (*)
URI (site-ul dvs.)
Comentariu