Pentru cine nu stie ( inca), intre 16-23 mai 2010 are loc un – deja celebru – festival de teatru (cu un intreg tacam cultural: lansari de carte, expozitii…) organizat de Fundatia culturala „TIMPUL” – www.euroartiasi.ro .

Festivalul de teatru Euroart Iasi 2010
Festivalul de teatru Euroart Iasi 2010

Poate (zise el cu voce nesigura) nu am fi pomenit de el daca nu ne-am fi trezit peste noapte SPONSOR (tobe, surle si trambite din spatele scenei). Cam ce-a insemnat asta: ca am stat 3 zile peste program si ne-am pus mintea (si nasul, ca miroase urat plexiglass-ul taiat cu laser)  la contributie cum sa facem repede un trofeu al festivalului care se apropia de sfarsit – ca sa nu mai zic ca n-am apucat sa luam nici macar bilete pentru vreun spectacol ;(  – asta ca s-auda cine trebuie 😉

Si acum (luminile din fundal se sting incet, tobe, se aprinde un sigur reflector in centru unde va apare actorul principal) lansam in premiera TROFEUL!

trofeu Euroart Iasi

PS. am facut si ceva surprize pentru voluntari, dar inca nu le divulgam, desi sper sa le placa si sa le aduca aminte ca au facut ceva extraordinar.

Tags: , , , ,

Acest articol a fost adaugat sâmbătă, 22 mai 2010 la 17:22 si este inclus in categoriile decupare, Design, Fotogravura, Gravura laser, sponsorizari. Puteti ramane la curent cu urmatoare discutii/comentarii pe aceasta tema prin feed-ul RSS 2.0. Puteti lasa un raspuns, sau trackback de pe site-ul dumneavoastra.

Lasati un raspuns

Nume (*)
Email (nu va fi facut public) (*)
URI (site-ul dvs.)
Comentariu