.. de a ne demostra dragostea, recunostinta, bucuria, fericirea, sau de a primi un zambet.

Povestea o stiti – daca nu o gasiti si  aici – noi ne-am hotarat sa va usuram partea cu primitul zambetelor. Cum? – simplu: facem martisoare personalizate, la comanda. Este suficient sa ne spui ce doresti sa contina, ce culoare/material/forma si iti facem martisoarele dorite in maxim 1/2h. Poti alege forma (cerc, patrat, oval, peste, magar 😉 , neregulata, etc.), materialul (un mostrar AICI cu materiale acrilice din 2 straturi si metalizate, sau din plexiglass transparent, lemn, hartie, piele, textile…), textul care doresti sa-l gravam (cu orice font!), si imaginea dorita (animale, flori, semne zodiacale, motive aztece, rune, si multe, multe altele) si cat te mai uiti pe la produsele din showroom iti facem si martisorul. OK – daca esti in Galati sau Canada ti le trimitem printr-o firma de curierat 😉

Foarte important: daca ne aduci /trimiti o fotografie (pisic, purcel, sot/ie, cactusul cu care te culci la capatai (!), prietena, fosta cu o sageata in inima, etc.) o putem grava pe martisor. Vei face un cadou de neuitat, care poate fi apoi folosit si pe post de pandantiv sau breloc.

Sunt sigur ca o sa va vine multe idei, mai ales daca va inspirati putin si de AICI, sau din imaginile urmatoare:

martisor1

Martisor cu nume

martisor cu Isus

martisor cu Isus

martisor cu fotogravura si dedicatie

martisor cu fotogravura si dedicatie

martisor 8 martie cu fotogravura

martisor 8 martie cu fotogravura

martisor cu "adoratie"

martisor cu "adoratie"

Un martisor deosebit (chiar daca cu o mica tenta promotionala) il puteti da si angajatilor, clientilor sau partenerilor de afaceri, incluzand si un logo al firmei si poate o adresa web sau un telefon.

martisor promotional firme

martisor promotional firme

Nu uitati nici de concursurile saptamanale pe Twitter – sunt deja castigatori de martisoare gratuite.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Acest articol a fost adaugat sâmbătă, 20 februarie 2010 la 13:22 si este inclus in categoriile cadouri, decupare, Design, Fără categorie, Fotogravura, Gravura laser, Recomandari. Puteti ramane la curent cu urmatoare discutii/comentarii pe aceasta tema prin feed-ul RSS 2.0. Puteti lasa un raspuns, sau trackback de pe site-ul dumneavoastra.

4 comentarii deocamdata

gravura laser
 1 

foarte tare logoul de la rover este facut cumva cu laser?

14 aprilie 2010 la 14:13
 2 

da, este facut cu laser – chiar daca nu putem face si crotalii cu el 😉

14 aprilie 2010 la 15:11
 3 

Cat costa un martisor gravat personaliza??multumesc!

14 februarie 2019 la 18:41
 4 

Pretul este proportional cu timpul de executie al gravurii.
Daca ne trimiteti o macheta vectoriala, sau ne comunicati cat mai multe detalii pentru a o realiza noi, putem face o estimare de pret.

14 februarie 2019 la 21:50

Lasati un raspuns

Nume (*)
Email (nu va fi facut public) (*)
URI (site-ul dvs.)
Comentariu