3
apr.

Suport din plexiglass pentru laptop

   Scris de: admin   in Design, Gravura laser

Multi dintre noi stim ca un laptop, cu toate ca este gandit pentru a fi portabil, devine cam incomod de folosit dupa o vreme. Iar in momentul in care ajungem acasa sau la birou, pentru a ne usura munca, trebuie sa-i atasam tot felul de accesorii: cablu de alimentare,, un mouse extern pentru a nu ne mai chinui cu touchpadul, eventual o tastatura numerica sau o tableta grafica, cateodata un cablu de retea, daca nu exista o retea wireless… ca sa nu mai zic de incalzitorul de cafea sau alte gadget-uri.
Toate aceste cabluri transforma un laptop intr-un calculator personal desktop, cu multe cabluri intinse si incalcite pe birou. Pentru a preveni aceasta problema, oof design au creat un suport special pentru toate aceste cabluri in plus.

suport cabluri laptop

suport cabluri laptop

Tags: , ,

Acest articol a fost adaugat vineri, 3 aprilie 2009 la 23:34 si este inclus in categoriile Design, Gravura laser. Puteti ramane la curent cu urmatoare discutii/comentarii pe aceasta tema prin feed-ul RSS 2.0. Puteti lasa un raspuns, sau trackback de pe site-ul dumneavoastra.

2 comentarii deocamdata

azur
 1 

ok, m-am prins cum e cu partea decupata la laser, dar cum indoi plasticul, daca vreau sa-mi fac unul?

4 aprilie 2009 la 17:00
Mircea
 2 

vezi ca sunt dispozitive cu un fir de nichelina, care il incalzesc si il indoi apoi cu mana. Daca ai rabdare poti incerca si cu un foen, dar nu din cele de uscat parul – din alea industriale.

5 aprilie 2009 la 21:37

Lasati un raspuns

Nume (*)
Email (nu va fi facut public) (*)
URI (site-ul dvs.)
Comentariu