14
apr.

Suport sticle de vin, rafturi…

   Scris de: admin   in decupare, Design

www.untothislast.co.uk

Suport sticle vin

Suport sticle vin

Acest support de sticle de vin poate fi realizat din placaj decupat cu echipamentul laser. Modelul este interesant si de effect si poate fi foarte simplu folosit ca un obiect pentru decoratiuni interioare. Se gasesc mai multe variante, cu mai multe sau mai putine detalii, dar va vom lasa pe dumneavoastra sa le cautati.

Tot la fel de simplu este si acest raft pliabil:

raft taiat laser

raft taiat laser

raft pliat

raft pliat

Tags: , , , ,

Acest articol a fost adaugat marți, 14 aprilie 2009 la 22:03 si este inclus in categoriile decupare, Design. Puteti ramane la curent cu urmatoare discutii/comentarii pe aceasta tema prin feed-ul RSS 2.0. Puteti lasa un raspuns, sau trackback de pe site-ul dumneavoastra.

9 comentarii deocamdata

augustinradu
 1 

daca imi amintesc eu bine placajul asta e decupat pe router cnc, pe laser ar costa o gramada de bani:) daca ai preturi comparative cu cnc as taia si eu la tine niste corian si plywood pe laser:)

22 aprilie 2009 la 23:50
admin
 2 

Nu inteleg exact de unde va amintiti ca e decupat cu un CNC mecanic, si nu cu unul laser, dar – dati ati mai vazut astfel de lucrari – va puteti da seama si dupa conturul muchiilor taiate. Pretul unei decupari cu laser, in functie de puterea acestuia si de grosimea materialului, poate fi mai ieftin decat decuparea cu CNC mecanic, si in mod sigur mult mai precis nefiind nevoie de prelucrari mecanice ulterioare.
Pe site-ul nostru aveti pasii pe care ii puteti urma pentru a plasa o comanda pentru care sa facem evaluarea pretului, dar puteti trimite fisierul (.cdr, .eps..) si prin e-mail si va facem evaluarea costurilor (nu uitati sa comunicati datele despre material).

23 aprilie 2009 la 8:49
augustin radu
 3 

🙂 unto this last din anglia, au cnc router si poti s si vezi cand iti taie piesele:)

nu mai folosi pronumele de politete in exprimare, pe net se poarta persoana intaia singular:)

multumesc de informatie mi-ar placea sa colaboram, mult succes in continuare in ceea ce faci

24 aprilie 2009 la 2:28
admin
 4 

Si in Iasi va putem arata cum se taie piesele 🙂
Daca „se poarta pe net” nu inseamna ca e si obligatoriu, si putina politete inca nu-i strica nimanui 🙂

Multumesc de comentariu si te astept oricand pe blog. Ca sa vezi cu ce ne mai distram, poti vizita gravez.ro sau fotogravura.ro

24 aprilie 2009 la 7:56
bogdan
 5 

salut,
am si eu de taiat in placaj de 4mm cateva piese destul de micute, ma poti ajuta?

multumesc mult

16 noiembrie 2009 la 16:26
 6 

Bineinteles – ne trebuie o macheta in format vectorial – de preferat .cdr sau .eps – si putem face o estimare a costurilor.

16 noiembrie 2009 la 16:57
tudor
 7 

Buna seara! Raftul ala de CD-uri pliabil e genial. Aveti cumva idee cat cantareste? Ma bate gandul sa comand doua la Londra. Multumesc!

26 decembrie 2011 la 21:23
 8 

Greutatea este in functie de materialul din care este facut (lemn, plexiglass, carton, spuma…) si in functie de dimensiune.
PS: bineinteles ca putem face si noi asa ceva, si transportul e mai ieftin in tara 🙂

27 decembrie 2011 la 11:46
D
 9 

Buna seara! Faceti si scaune ca pe site-ul din UK? De ex. cel ondulat, primul din stanga sus de pe site-ul lor? Daca da, cat ar costa? Multumesc!

3 decembrie 2013 la 20:49

Lasati un raspuns

Nume (*)
Email (nu va fi facut public) (*)
URI (site-ul dvs.)
Comentariu